All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ZONES KOLEKCIJA PREDSTAVLJA KANCELARIJE BUDUĆNOSTI

loading...

ZONES KOLEKCIJA PREDSTAVLJA KANCELARIJE BUDUĆNOSTI – Kancelarije vas asociraju na sumorno, sivo i uniformisano okruženje? Ovo će sigurno promijeniti vaše mišljenje


Zones kolekcija predstavlja jedan novi metod koji izaziva trenutni izgled radnog okruženja, koji će poboljšati efikasnost te raspoloženje svakog radnika, podstičuć tako i njihovu kreativnost.

Ova kolekcija sadrži prostor za sjedenje, stolove, štafelaje, kapsule kao i ekrane napravljene od mješavine materijala, uključujući drvo, aluminijum, plastiku i tekstil. Svi komadi iz ove kolekcije mogu se kreirati u poluprivatne kancelarije ili pak zajedničke radne prostore za sve one zaposlene koji najbolje sačinjavaju jedan tim.

Drvo i nježni tapacirunzi korišteni su za kreiranje namještaja koji je topao i gostoprimljiv. Nježne ivice čine ovu kolekciju manje tradicionalnom, dajući joj balans između forme i funkcije. Fleksiblinost Zones kolekcije je pogodna zbog toga jer će dozvoliti kreiranje elemenata koji će moći da odgovore čitavom spektru različitih potreba.

Tags: , , ,

Related posts