All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

Zidne naljepnice za prelijepu dekoraciju vašeg doma

loading...

Zidne napljepnice za prelijepu dekoraciju vašeg doma


Kada uređujete svoj dom po želji, uvijek prvo odradite krupnije stvari u vidu nabavke kreveta, garnitura, komoda i ormara te ostalih stvari, a na kraju ostaje dodatno uljepšavanje i uređenje životnog prostora u vidu dekoracije, postavljanja slika, lampi. Predlažemo vam da iskoristite naljepnice za zidove i da svoj prostor dodatno uljepšate po svojoj želji.


Svoj zid u dnevnoj, spavaćoj ili možda u dječijoj sobi možete da ukrasite i osvježite lijepljenjem naljepnica ili stikera na zidu. Nanošenje, odnosno lijepljenje naljepnice na zid je jednostavno, a efekat koji dobijate je odličan. Sami odlučite koji motiv želite na svom zidu. Postoji široka ponuda modernih motiva, od naljepnica panorama velikih metropola, poznatih legendi iz svijeta filma, muzike i sporta.


Veliku promjenu u samom prostoru postignućete ukoliko zalijepite naljepnicu u nekoj jačoj boji, ako već prostorom dominiraju mirniji tonovi. Naljepnica može biti u obliku cvijeta, bordure, grane drveta. Postavljanjem naljepnica vidjećete kako će to djelovati osvježavajuće na Vaš životni prostor.

Tags: , , ,

Related posts