All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

VOLITE PLANINE I JEZERA: OVO JE IDEALNO MJESTO ZA VAS

loading...

VOLITE PLANINE I JEZERA: OVO JE IDEALNO MJESTO ZA VAS – povijest mjesta Lake Arrowhead je bogata kao i njegovo predivno prirodno okruženje te pogled na jezero


Visoko iznad grada, Lake Arrowhead smješten na visini od 1.556 metara u San Bernandino nacionalnom Parku, na obali slikovitog jezera, gdje dominiraju svježi zrak i prelijepo plavo nebo.

Iz lože pored jezera imate mogućnost da uživate u pogledu na vodu ili šumu, sa privatnih terasa i trijemova, a tu je i lična usluga spa centra.

Sobe u kojima gosti mogu odsjesti imaju granitne površine, visoko kvalitetne kao i skupocjene TV setove, kao i vrlo udobnu posteljinu te krevete.

Spa of the Pines koji se nalazi u sklopu ovog odmarališta gostima nudi sjajne tretmane lica, masaže i druge užitke za um i tijelo. BIN189 restoran, sa svojim granitnom i borovom dekoracijom, kao i privatnom vinotekom, servira domaća jela koji su mješavina internacionalnih i američkih specijaliteta, a najpoznatiji su Provencal janjetina i crni losos u umaku od citrusa.

Ukoliko poželite, u ovom mjestu može organizirati i vjenčanje ili bilo koji drugi posebni događaj za do 300 gostiju, što je itekako dovoljno smještajnih jedinica za mladence i sve njihove goste. Tu su 162 ultra udobne sobe i 11 apartmana sa privatnim balkonima i trijemovima.

Tags: , , ,

Related posts