All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

VIŠE SVJETLOSTI U VAŠIM KUPATILIMA

loading...

VIŠE SVJETLOSTI U VAŠIM KUPATILIMA – Svetlost je veoma važan deo svakog kućnog dekora


Svetlarnici su veoma slični običnim prozorima, sa jednom jedinom razlikom što oni otvaraju krov prema nebu, i kao takvi mogu savršeno da se uklope u već postojeće prostorije, potpuno promene izgled vašeg kupatila, istaknu njegove funkcionalne karakteristike bez ikakvog ometanja teme ili stila istog. U galeriji vas čeka 30 fotografija iz kolekcije zadivljujućih i luksuznih kupatila koja poseduju ovu vrstu prozora.

Svetlarnici su veoma pažljivo tako nazvani, oni su prozori koji ciljaju pravo u nebo, što samo znači da mogu da obezbede veoma ozbiljnu količinu prirodne svetlosti. Oni osvetljavaju tamne prostorije, tako da čak i male jedinice mogu napraviti veliku razliku u izgledu sobe i njenom sveukupnom osećaju. Svetlarnici su takođe idealni za prostorije koje nemaju prozore, kao što je kupatilo smešteno u sredini kuće. U većini slučajeva sunčeva svetlost koja ulazi kroz ovaj tip prozora znači da ne morate koristiti bilo koji dodatni izvor.

Ventilirajući svetlarnici, ili oni koji se otvaraju kako bi pustili svež vazduh u enterijer, mogu biti izuzetan dodatak površinama kojima je preko potrebno više kiseonika.

Tags: , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top