All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

UREĐENJE KUPATILA ZA SVAČIJI DŽEP

loading...

UREĐENJE KUPATILA ZA SVAČIJI DŽEP – kupatilo je, pored kuhinje, svakako jedna od najskupljih prostorija za renoviranje, a sam postupak zahtijeva i puno pripreme

Želite li ove godine malo urediti svoju kupaonicu, a da ne ispraznite račun u banci i uvalite se u velike radove, poslužite se jednim od ovih korisnih trikova!  

Četkicu i pastu za zube držite u običnoj plastičnoj čaši, a sapun vam stoji u staroj kutijici prepunoj taloga? Odmah to ispravite odabirom elegantnijeg rješenja. Poslužite se sa nekom zaboravljenom ukrasnom čašom koju čuvate u kuhinjskom ormaru ili pak smjestite svoj sapuna na simpatični tanjurić pored umivaonika.

Preparate koje inače držite na mašini za veš  ili kraj umivaonika grupirajte na ukrasnom pladnju kako biste u tren oka mogli sve pospremiti na svoje mjesto. Ukradite i malo prostora od kupaonice za vazicu sa (umjetnim) cvijećem koja će odmah dati ljepši prizor.

Na podu vašeg kupatila nalazi se običan, bljedunjav i dosadan tepih? Još jedna situacija koju lahko možete promijeniti. Bacite stari i ofucani tepih i zamijenite ga vedrim i šarenim primjerkom ili pak klasični bijeli tepih ukrasite sami nekim upečatljivim geometrijskim uzorkom. Tradicionalna tkani tepisi i staze također će izgledati odlično, pogotovo ako će predstavljati dašak boje u inače svijetlom prostoru.

Tags: , , ,

Related posts