All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

UREĐENJE DOMA: Najpopularniji trendovi uređenja doma u 2017. godini

loading...

UREĐENJE DOMA: Najpopularniji trendovi uređenja doma u 2017. godini

Svaka godina donosi nešto novo sa sobom kao što i odnosi. U svijetu mode i kozmetike to je prosta smjena odjeće i šminke te novih rendova koje jednostavno populacija mora da prati kako bi bili u toku.

Takva situacija je počela da bude i sa uređenjem doma. Ove godine primjećeni su neki trendovi koji su se posebno pratili ove godine te smo odlučili da ih danas podjelimo sa vama. Neke možda i same znate a neki će vas možda i iznenaditi. Pa pogledajmo…

Ove godine je nova hit boja ukrasa i dekorativnih predmeta bila ‘rose gold’. Ovaj materijal je zaista upečatljiv i lijep te vrlo lahko postaje žarišni centar u svakom domu. Većinom žene vole ovu boju.

Prirodni materijali su hit svake godine, ali ove godine većina ljudi koja se odlučila za preuređenje doma je birala neutralne nijanse i prirodne materijale. Odlični su i uklapaju se veoma dobro u svaki stil uređenja.

Upečatljivi tepisi ili jastuci sa animal printom. Ako imate prilično neutralnu paletu boja korištenu za uređenje vašeg doma, neka upečatljiva stvar će dobro doći kako bi prostor dobio svježinu.

Tags: , , ,

Related posts