All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

UPOTPUNOSTI POPUNJEN PROSTOR MODERNOG STANA

loading...

UPOTPUNOSTI POPUNJEN PROSTOR MODERNOG STANA – ovaj stan u Španiji nije nimalo mali i posjeduje 70 m2

Dnevna soba je veoma svježa, odvažnog stila i prozračna, plafoni i zidovi prekriveni su svijetlo obojenim drvenim gredama, a ostatak zidnih površina prekriven je bijelim tonovima koji čine njene površine udobnim i gostoljubivim u isto vrijeme.

Tirkizna sofa čini centralnu tačku u dnevnom boravku zajedno sa zelenim stolicama od pruća. Prostor za skladištenje organizovan je uz pomoć ugradnih zidnih plakara, koji ga čine slobodnim i lakonskim.

Kuhinja je moderna i uglađena, a u njoj se nalaze bijeli i svjetlo obojeni drveni elementi namještaja bez rukohvata te crni uramljeni prozor. Mala niša za doručkovanje organizovana je tako da bi u sebi lagodno smjestila svjetlo obojenu ploču stola i fioke, zajedno sa nekoliko visećih elemenata rasvjete.

Spavaća soba je mala, ali je u potpunosti funkcionalna i veoma komforna. Ova prostorija je ispunjena svjetlošću i ima obilje bijelih tonova koji je reflektuju. Raznobojne lampe i tekstili čine veoma lijepe akcente te pružaju interesantne tačke u prostoru. Spavaća soba je odvojena od plakara sa harmonika staklenim vratima, koja osim što štede prostor, takođe propuštaju i svjetlost unutra.

Tags: , , ,

Related posts