All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

UNESITE SVJEŽINU I PROMJENU U SVOJE KUPATILO

loading...

UNESITE SVJEŽINU I PROMJENU U SVOJE KUPATILO – osvježavanje stambenog prostora može biti veoma intrigantno, posebno kada je riječ o njegovom kupatilu

Pločice

Pločice su vjerovatno najvažniji dio svakog kupatila, one prekrivaju najveći dio prostora i stvaraju ambijent ili pozadinu svega ostalog što se u njima nalazi. Izborom unikatnih, ili u najmanju ruku upadljivih pločica može preurediti vaše kupatilo u lični prostor koji na najlepši način izražava vaš ukus.

    

Kade/lavaboi

Kade i lavaboi mogu da predstavljaju kreativan dizajn koji može da djeluje kao solucija osvježavanja kupatila i dodavanja centralne tačke u istom.  Lavabo prelijepog dizajna može takođe predstavljati dobru ideju, samo je potrebno da nađete ono što odgovara vašem stilu i bojama.

Kada može biti od kamena ili mermera radi luksuznijeg izgleda, ali to može biti preskupo, tako da je najbolje da izaberete veoma lijepo dizajnirane primjerke ili obložite već postojeću sa lijepim pločicama ili drvetom kako bi je istakli na najlepši način.

Zelenilo

Postavite biljke raznih veličina i oblika kako biste nivelisali izgled svog kupatila, pa čak i onih najminimalističkijih ili lakonskih, što je veoma budžetsko rješenje za uštedu prostora. Živi zeleni zid predstavlja jako moderan trend u dekoru enterijera današnjice, tako da možete veoma lako napravitii jedan, kako biste učinili svoje kupatilo luksuznijim.

   

Tags: , , , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top