All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

UKOLIKO IMATE LJUBIMCE OVO JE PRAVI IZBOR NAMJEŠTAJA ZA VAS- oduševit će vaše kućne ljubimce!

loading...

UKOLIKO IMATE LJUBIMCE OVO JE PRAVI IZBOR NAMJEŠTAJA ZA VAS- oduševit će vaše kućne ljubimce!

Stepenice za male istraživače

Svi koji imate kućne ljubimce znate da oni obožavaju da “istražuju” teritoriju, čak i kada su svakodnevno u njoj ili je često posjećuju. To posebno važi za mačke, koje su među najznatiželjnijim ljubimcima, pa ćete ih često naći na zavjesama, namještaju ili policama .

namještaj za kućne ljubimce

Mali namještaj za kućne ljubimce!

 

Dizajneri i proizvođači namještaj se sve više prilagođavaju ljudima koji imaju kućne ljubimce, pa tako postoji dosta mogućnosti za uređenje doma po mjeri ljubimaca. Najkreativnije ideje koje su u ponudi su  sofa sa kućicom za pse i sofa po mjeri mačke sa integrisanim tunelom u kojem vaš ljubimac može da se igra i istražuje a da vama ne smeta  dok se vi odmarate u udobnom namještaju.
Najveća prednost ovog namještaja je u tome što će vam ljubimac uvijek biti na oku i na dohvat ruke bez zauzimanja prostora na namještaju, a imat će i specijalan kutak za sebe što će mu jako goditi , a samim tim uticati i da se osjeća posebno.

Moderne kućice

Ako nemate dovoljno prostora za standardnu kućicu za ljubimca  razmislite o multifunkcionalnim, i veoma  modernim jrešenjima. Danas gotovo u svakom boljem salonu namještaja možete pronaći razne komade namještaja koji istovremeno  mogu biti i odlična kućica za ljubimca. Tako, npt.  moderne saksije za cvijeće mogu biti i idealno skrovište za vašeg psa ili mačku, a koje će se idealno  uklopiti u enterijer i zauzeti minimalno prostora.

Tags: , ,

Related posts