All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

TREND: GEOMETRIJSKI DEKOR NA POSTELJINI

loading...

TREND: GEOMETRIJSKI DEKOR NA POTELJINI – geometrijski dekor je u centru modernih trendova te se može pronaći svugdje

Trougaoni obrasci

Trouglovi su uvijek bili i uvijek će biti najpopularniji izbor pri dekorisanju. Izaberite trougaone obrasce za posteljine u raznim bojama, plavoj, sivoj, tirkiznoj, crnoj, bijeloj, žutoj, zelenoj ili drugim. Geometrijske forme mogu da budu velike, srednje ili jednostavno jedva vidljive na solidnim posteljinama, na primjer, crvene i plave na braon posteljinama stvaraju veoma lijep izgled.

    

Heksagonalni geometrijski obrasci

Heksagoni su takođe jako popularni i mogu doći u kompletima sa raznobojnim detaljima, plavoj,crvenoj, ljubičastoj, žutoj. Nijanse plave boje odlično se slažu sa primorskim domovima i daju im relaksirajući izgled. Heksagoni izgledaju lijepo kao i trouglovi, tako da vaše posteljine mogu biti parcijalno pokrivene sa oba ova geometrijska tijela.

   

Grafički obrasci

Šare različitih debljina te ostali grafički obrasci nalik iksevima ne izgledaju ništa manje šik a mogu se odlično uklopiti sa skandinavskim, modenim i minimalističkim spavaćim sobama. Ako se opredjelite za tamnije boje, možete dobiti idealne posteljine za muževne prostore kao i veoma elegantne spavaće sobe.

   

Tags: , , ,

Related posts