All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

TRANSPORTNI KONTEJNERI KAO BAZENI

loading...

TRANSPORTNI KONTEJNERI KAO BAZENI – Ne postoji mnogo toga inovativnog u vezi sa bazenima, osim što se možda razlikuju u oblicima kao i veličinama

Ono što ovi bazeni rade jeste upotreba strukturne snage transportnih kontejnera tako da mogu biti iskorišteni a zatim vrlo lako premješteni na drugo mjesto ukoliko se za tim ukaže potreba, što svakako ne možete uraditi sa onim regularnim bazenima. Ne samo da su Modpool modularni, već su takođe i pametni građevinski elementi. Njihovu temperaturu, mlazove te osvjetljenje možete kontrolirati putem mobilne aplikacije.


Kada govorimo o temperaturi vrijedi spomenuti da ova vrsta bazena dolazi sa super učinkovitim grijačima koji su sposobni povećati temperaturu na 30 stepeni celzijusa onda kada su klimatski uvjeti vrlo oštri i kada prirodom vladaju temperature do minus deset stepeni celzijusa, što korisnicima dozvoljava da uživaju na otvorenom.

Najvjerojatnije i najbolja stvar vezana za ove bazene jeste da su oni odmah nakon isporuke spremni za upotrebu i nije vam potrebno puno vremena i truda za njihovo sastavaljanje ili izgradnju, zapravo Modpool zahtijeva samo nekoliko minuta posla.

Tags: , , ,

Related posts