All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

TRADICIONALNA IRSKA KUĆICA

loading...

TRADICIONALNA IRSKA KUĆICA – jeste li ikada sanjali o boravku u šarmantnoj maloj kući tradicionalnog stila


Ovo je nekada bilo skromno utočište lokalnih planinskih čobana, koje je sada preuređeno u vikendicu iz snova. Novi zasvođeni krov od drvenih greda rađen je materijalima koji su nabavljeni u okolnim šumama. Pod od zemlje je potpuno rekonstruiran i opremljen sa etisonom kreiranim u lokalnom gospodarstvu, dok izbijeljeni rustikalni interijer nudi stilsko te jednostavno sklonište od svih prirodnih elemenata.

Dnevna soba, trpezarija i kuhinja ujedinjene su u jednom planu prostora, koji nije pretjerano veliki, ali je vrlo udoban. U njemu se nalaze grubo tesane drvene grede i neravni bijeli zidovi, a mjesto za sjedenje uz ognjište predstavlja najbolju poziciju za uživanje u prirodnim  ljepotama koje ovo mjesto naročito oplemenjuju.

Spavaće sobe su odvojene od ovog prostora te su daleko su privatnije. Glavna spavaća soba predstavlja zadivljujući ambijent, opremljen sa panoramskim prozorom sa kojeg se pruža nevjerojatan pogled. Druga spavaća soba je za dvoje a sastoji se od vanvremenskog namještaja, koji je smješten u srcu antikvitetskog aranžmana koji pruža neodoljivo rustikalan osjećaj.

Tags: , , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...