All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

SVIJETLEĆA WC ŠOLJA

loading...

SVIJETLEĆA WC ŠOLJA – svako ko je išao do kupatila u gluho doba noći suočio se sa velikom dilemom – upaliti svjetlo i biti istog trenutka privremeno zaslijepljen ili na slijepo tumarati po prostoriji


IllumiBowl predstavlja originalno rješenje ovog problema. U pitanju je noćno svjetlo koje se postavlja na školjku WC šolje te se aktivira se na pokret. Senzori se upale čim neko uđe u kupatilo i počinju da emituju blagi sjaj koji ne šteti očima, ali je istovremeno dovoljno jak da u potrebnoj mjeri osvijetli prostoriju.

Pakovanje dolazi u 9 boja koje se automatski smjenjuju, s tim što možete podesiti da svo vrijeme sija nijansa koja vam se najviše sviđa. Ljudi najčešće odabiru opuštajuću plavu. LED sijalica dužine 5mm može da traje do 100 000 sati upotrebe, što je otprilike jednako čitavoj godini dana disko zabave u kupatilu.

Illumibowl je kompaktan proizvod koji se može pričvrsti na bilo koju WC šolju. Pritom, izuzetno je povoljan – možete ga poručiti na sajtu Amazon.com po cijeni od samo 15 dolara.

Tags: , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top