All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

STILSKI RADIJATORI KOJI ĆE ULJEPŠATI VAŠ PROSTOR

loading...

STILSKI RADIJATORI KOJI ĆE ULJEPŠATI VAŠ PROSTOR – iako su nedavno  prestale nesnosne vrućine, međutim, nećemo se ni osvrnuti, a jesen će zamjeniti zima, tako da trebamo biti spremni

Uskoro će postati hladnije u određenim dijelovima svijeta, a negde se uveliko spremaju drva za zimu, tako da nikada nije previše rano razmišljati o tome kako ćete se ugrijati.

Radijatori su odlična ideja kako biste se osjećali komotno u bilo kojoj prostoriji svog doma, a sada vam predstavljamo i stilske radijatore koji neće uticati na dekor vašeg prostora a učiniće ga toplijim.

Santjendra Pakale dizajnirala je Kangeri Nomadic radijator kako bi predstavljao prenosivi izvor toplote koji je namjenjen korištenju u blizini svog korisnika. Ime ovog radijatora dolazi uzvedeno od riječi “kanger”, posude ispunjene žarom, koju narodi Kašmira postavljaju ispod široke narodne nošnje da bi ih grijala.

Glavni dio Kangeri Nomadic radijatora rađen je od presvučenog aluminijuma, sa integrisanom ručkom od hrastovog drveta.

Tags: , , ,


Fatal error: Out of memory (allocated 65499136) (tried to allocate 528384 bytes) in /srv/users/serverpilot/apps/dizjandoma/public/wp-includes/class-wp-term-query.php on line 807