All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

SJAJAN NAMJEŠTAJ DIZAJNERICE IZ SLOVENIJE

loading...

SJAJAN NAMJEŠTAJ DIZAJNERICE IZ SLOVENIJE – Svake godine, nakon svih sajmova namještaja i dekoracije, dobijemo nove trendove koje čitav svijet prati sa pažnjom

Kao i svaki put, U Milanu, koji je poznat kao prijestolnica mode, na Sedmici dizajna koja se tamo održava, možete vidjeti hit komade namještaja i nove trendove dekoracije koji će zavladati svijetom.

Na ovoj manifestaciji, priliku da prikažu svoju genijalnost dobivaju i ona već poznata imena, ali i ljudi koji rade prve korake u ovom polju. Kreativci iz svih zemalja ovdje predstavljaju svoje radove, jer je pored čuvenog Salone del Mobile sajma, Sedmica dizajna u Milanu mjesto je na koje morate doći i predstaviti svoj talent ukoliko želite uspjeti.

Jedan do dizajnera koji u tome uspijeva jeste i Nika Zupanc, mlada dizajnerica iz Slovenije, koja u svom radu njeguje interesantnu te profinjenu estetiku, koja predstavlja neki novi preokret midcentury dizajna. Komadi koje je ona dizajnirala već sada krase luksuzne i sofisticirane interijere širom svijeta.

Paleta boja koju Nika koristi je jako raznovrsna. U njezinim radovima možemo primijetiti pastele, ali i raskošne nijanse kraljevsko plave, zlatne kao i bakrene. Svaki komad koji ona pravi u prostoru kreira jednu harmoniju, protkanu sa elegancijom i otmjenošću.

Predmeti iz njenih kolekcija pogodni su za opremanje privatnih domova, ali isto tako i komercijalnih te poslovnih prostora jer odišu jedinstvenom i neponovljivom energijom koja plijeni svojom ljepotom.

 

Tags: , , , ,

Related posts