All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

SIMPATIČNE KADE ZA VAŠA KUPATILA

loading...

SIMPATIČNE KADE ZA VAŠA KUPATILA – kade sa samostojećim elementima predstavljaju najpopularniji trend u dekoraciji kupatila 19. i 20. vijeka

Bijele kade sa nogarama

Bijele samostojeće kade sa nogarama, predstavljaju veoma istaknute elemente bilo kojeg kupatila, a veoma se četo koriste i za vanvremenske, rustične, šik, moderne, glamurozne kao i retro prostorije. Ovakva kada može biti uklopljena sa puno stilova i nijansi, a možete izabrati između bijelih ili metalnih nogara. Ovakve bijele kade sa nogarama predstavljaju odlično rješenje za ženstvene prostorije.

Crne kade sa nogarama

Cne kade sa nogarama popularne su gotovo isto kao i bijele, one posjeduju moderan i univerzalan izgled pogodan za svaku vrstu kupatila. Crne kade se obično koriste u retro, modernim ili rustičnim kupatilima u obrascima pločica te bakarnim karakteristikama koje stvaraju šik i vanvremenski izgled.

Raznobojne kade sa nogarama

Ako želite da kreirate centralnu tačku u prostoru neutralnog kupatila, ne postoji ništa bolje od raznobojnih kada. Smaragdna, svijetlo žuta, menta zelena, plava, narandžasta, crvena, roze, ili svetlo plava kada može biti fokalna karakteristika prostora, čak i onih najmanjih.

Tags: , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top