All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

SAVRŠENA KUHINJA OD ALUMINIJA – kuhinja vrhunske elegancije !

loading...

SAVRŠENA KUHINJA OD ALUMINIJA – kuhinja vrhunske elegancije !

Elegantna, prostrana i  prozračna , Alumina kuhinja posjeduje vrata kreirana od aluminijuma, koja je otvorena  ka dnevnom boravku i stanarima nudi veliki estetski uticaj.

Kuhinjski blok sastavljen je kompaktnim i čistim izgledom, koji je rezultat sofisticirane igre njegovih materijala i nivoa , smještenih u idealnom balansu tehnologije u kombinaciji sa zanatskim vještinama korištenih u postupku izrade. Identični materijali su korišteni u dnevnom boravku, sa različitim debljinama i  linijama da bi što lakše bili uklopljeni sa fluidnim, stilizovanim kontinuitetom kuhinjskih elemenata, ormarima i  policama , koji cjelokupnom prostoru pružaju dodir ekskluzivnosti.

dizajnidom5

dizajnidom6
Alumina kuhinja dostupna je u četiri verzije, od kojih je svaka ispunjena  elegancijom, koja im pruža čvrstu ličnost i stilsku dugovječnost.

Aluminijum je postao trend u sferi materijalnog dizajna, čak i onog luksuznog, dok se sve više brendova okreće ka ekološkom dizajnu i koristi održive materijale koji se mogu reciklirati  tehničkim putem ili biorazgradnjom.

dizajnidom8

Tags: , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top