All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

REMEK DJELO IZ LG-A

loading...

REMEK DJELO IZ LG-A – LG Electronics (LG) predstavio je izvanredan LG SIGNATURE OLED W7 televizor minimalističkog dizajna

Novi model, koji po svom jedinstvenom izgledu podsjeća na pravo umjetničko djelo, od danas je dostupan i na hrvatskom tržištu. W7 oduševljava svojim zapanjujućim dizajnom i nevjerojatnim performansama, kao i vrhunskim kinematografskim doživljajem koji pruža.

Nakon izvrsnih prošlogodišnjih modela G6 i E6 s Picture-on-Glass dizajnom, čiji je OLED panel postavljen na tankom elegantnom, prozirnom staklu, LG je ove godine dodatno podigao ulog i predstavio još revolucionarnije SIGNATURE OLED W7 Wallpaper televizor.

Novi uređaj posjeduje jedinstveni LG OLED panel izuzetno jednostavan za upotrebu, dok njegova debljina iznosi zapanjujućih 2,75 mm cijelom površinom televizora. Usporedbe radi, najtanji smartphone predstavljen u 2017. godini sa 4,75 milimetara značajno je deblji od ovog ultratankog televizora. Panel je tanak i gladak, pa po svom izgledu podsjeća na ogledalo ili umjetničko djelo poput postera ili slike na zidu. Stručnjaci tvrtke LG nekoliko godina su radili na osmišljanju ovog dizajna, a razvoj modela W7 smatra se jednako revolucionarnim kao i promjena sa CRT (TDP) na ravne televizore.

Tags: , ,

Related posts