All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

RAČUNAR KOJI ĆE VAŠ PROSTOR UČINIT ELEGANTNIM

loading...

RAČUNAR KOJI ĆE VAŠ PROSTOR UČINIT ELEGANTNIM – odabir vašeg sljedećeg računara nije toliko lagan zadatak kao što je bio prije deset godina


Inspiriran sa stilskim izgledom drvenog namještaja, Volta V predstavlja ime iza kojeg se krije jako moćno računalo. Sposoban je da se uhvati u koštac sa svakim zadatkom koji mu postavite. Ovo je prvi ikada, komercijalno proizveden i ručno rađen drveni kompjuter. Volta V ima prednosti unibody šasije koja je kreirana od autohtonih vrsta drveta sa područja Sjedinjenih Američkih Država.

Vizualni doživljaj je neupitan, dok je Volta V kompjuter održiva, robusna i moćna sprava koja je namijenjena borbi protiv štetne prirode današnje računalne industrije. Estetski superioran prema većini kompjutera koji se trenutno mogu pronaći na tržištu, a vrhunska verzija Volta V kompjutera u sebi sadrži Skylake Core i7 4.0GHz overklokovan procesor, 16GB DDR4 ram memorije, Nvidia GeForce 1080 grafiku s 8GB i Windows 10 64 bita, što je i više nego  potrebno većini nas.

Istina je da ovaj  računar nije ni u kojem smislu jeftin, ali vas definitivno može impresionirati na više načina, kako vizualno tako i u funcionalnom smislu. Od inžinjeringa preko završavanja svakodnevnih poslova i zadataka, pa do gejminga, Volta V dolazi kao modularno računalo koje posjeduje velike mogućnosti nadogradnje i može biti relevantan godinama koje tek dolaze. Rezervacije za Volta V kompjuter startaju s cijenom od 2.000 dolara, dok će prve narudžbe biti isporučene kupcima već ove godine.

Tags: , , ,

Related posts