All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PROSTRANA GARSONJERA

loading...

PROSTRANA GARSONJERA – dvospratna garsonjera smještena u Brooklyn Heights, predstavlja studiju o čudima arhitekture i dizajna, prošlosti i sadašnjosti

Stan je smješten u zgradi koja potiče sa kraja 19. veka, koja je renovirana kako bi u sebe smjestila stanove, što je zahtevalo redizajniranje njene strukture iz korijena i izašla u susret svim potrebama njihovih vlasnika i ličnim perspektivama bruklinskog načina života.

   

Toliko vrsta kućnog dizajna sadrži odvažnost koja djeluje kao nedostižna, ali se nekim čudom uvijek ispostavi realnom i potpuno primjenjivom. Kada je vlasnica ovog stana prvi put ušla u njegov enterijer, ona je videla svoj mali dom sa potkrovnom platformom na kojoj je smještena spavaća soba blokirajući slobodan protok svjetlosti.

   

Prava veličina ovog mjesta je umanjena i dizajnerka je ostavila prostor razmišljajući o tome koliko su graditelji enterijera ove garsonjere pogrešili prilikom njegovog kreiranja, sa potkrovljem smještenim nasuprot crnog zida čime je onemogućeno isticanje cjelokupne veličanstvenosti njenih prostorija.

   

Tags: , , , ,

Related posts