All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRIVLAČNA CRNO-BIJELA KOMBINACIJA ZA MALA KUPATILA

loading...

PRIVLAČNA CRNO-BIJELA KOMBINACIJA ZA MALA KUPATILA – jarki tonovi boja u kupatilima su postali nešto što je na vrhu liste trendova u posljednje vrijeme


Ako ste ikada vidjeli crno – bijelo kupatilo veoma lahko možete razumjeti vanvremensku eleganciju ove kombinacije i to zašto je ona odlična za vaš prostor takođe.

Okrenite se tapetama

Oni ljudi koji žele stilske i sofisticirane crno – bijele pozadine za svoja kupatila, mogu koristiti tapete kako bi unijeli puno obrazaca i ličnosti u svoje male prostorije bez da uznemire cjelokupnu šemu boja.

Osvetlite prostor na pravi način

Koliko je pametno maloj površini dati šemu boja koja se sastoji od crne i bele? Jako pametno, ako uspostavite idealan balans između ove dvije boje i istaknete ih svjetlošću na pravi način kao i pod pravim uglom. Nevezano sa tim koju boju da koristite u svom kupatilu, loše osvjetljenje može malom prostoru pružiti mračan te sumoran izgled.

Dašci boje

Crna i bijela kupatila i dalje dozvoljavaju da se u njih doda još malo boje  zbog toga što predstavljaju neutralnu pozadinu. Možda je ovo baš jedan od najvećih razloga popularnosti ove šeme boja u kupatilima. Možete jednostavno da promjenite akcentne dodatke u vidu stvari kao što su peškiri, podne prostirke, možda čak i cvijeće u vazi pokraj ogledala, zajedno sa promjenljivim sezonskim trendovima kako biste svom prostoru kupatila dali potpuno drugačiju vibraciju.

Tags: , , , , , ,

Related posts