All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRIRODA U UNUTRAŠNJOSTI VAŠEG DOMA

loading...

PRIRODA U UNUTRAŠNJOSTI VAŠEG DOMA – čovjekova povezanost i potreba za prirodom je nešto što je konstantno prisutno u svima nama

Još od davnina čovjek je imao ambiciju i potrebu da svoj dom približi prirodi. Vijekovima se ta potreba, utisnuta u naš DNK, prenosila sa generacije na generaciju, a danas smo posebno sjvesni njenog značaja…

Zato moderan dizajn ne zaostaje za idejama o očuvanju prirode, te se veoma često u enterijeru primjenjuju prirodni elementi koji nas čine spokojnim i ulivaju mir u prostor koji nas okružuje.

Ako niste baš vješti u uzgajanju biljaka, predlažemo vam da dnevni boravak, kuhinju ili kupatilo uljepšate upravo motivima iz prirode, a optička iluzija će učiniti da se osjećate kao da se upravo nalazite pored nekog vodopada ili na nekoj egzotičnoj destinaciji.

Predstavljamo vam inovativna rješenja kako da specijalnom štampom na kaljenom staklu dekorišete vaš prostor. Unesite djelić prirode zanimljivom štampom koju možete implementirati na kuhinjske zidove, tuš kabine, staklena vrata, pregradne zidove, ili  ograde. Rezultat je zaista zapanjujući.

Tags: , , , , ,

Related posts