All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEPO PODKROVLJE KAO IZ SNOVA

loading...

PRELIJEPO PODKROVLJE KAO IZ SNOVA – ideja života u potkrovlju možda i nije odgovor koji je tražila, ali njen muž Džoš saznao je da će to predstavljati pravi smještaj


Džes i Džoš uživaju u izgledu minimalističkog enterijera, ali kada se radi o njihovoj ličnoj kući oni jednostavno žele da budu okruženi sa svojim omiljenim predmetima. U njihovom malenom stanu sve se svodi na porodicu. Unikatna kolekcija ispunila je njihov prostor te istakla eklektičan ukus njenih vlasnika, porodične vrijednosti i ljubav prema knjigama.

Jednom kada uđete u ovo skromno, ali funkcionalno potkrovlje nailazite na svijetlu dnevnu sobu sa spavaćom sobom i dječijim dijelom sa desne strane. Viseće osvjetljenje postavljeno je visoko iznad cijevi potkrovlja te pruža toplu svjetlost cjelokupnom ambijentu. Potkrovlje izgleda prelijepo sa visokim plafonima dok istovremeno daje svijetleće kontraste tipično hladnom industrijskom smještaju.

Glavnu atrakciju čini impresivna biblioteka u dnevnoj sobi. Bračni par posjeduje preko hiljadu naslova u svojoj velikoj kolekciji. Džes i Džoš odlično su složili svoje papirno blago od stripova do umjetnosti i fikcije i organizovali ga po prezimenima autora i žanru. Masivne police postavljene su jedna iznad druge i opremljene sa nevjerovatnim knjigama, od kojih je još naslova postavljeno i u hodniku.

Tags: , , ,

Related posts