All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEPI OBRAZCI KRISTALNE RASVJETE

loading...

PRELIJEPI OBRAZCI KRISTALNE RASVJETE –  kristal i staklo predstavljaju sastavni dio osvjetljenja i daju nevjerovatno lijepe obrasce

Moderni dizajneri posmatraju kristal u skroz drugom svjetlu, bukvalno, praveći tako kreacije sa sličnim svjetlucavim efektima u svježim i potpuno neočekivanim formama. Ovi komadi rasvjete imaju Swarovski kristale, puhano staklo te providne završnice sa LED diodama radi predivnog rezultata sličnom ledu.

Uzimajući ime iz optičkog fenomena koji ponekada formira krugove oko sunca ili mjeseca, “HALO” predstavlja minimalistički luster rađen od Swarovski kristala koji su dodati pocinkovanom pletenom kablu opremljenom sa LED sijalicama.

Njegov kružni dizajn koji dolazi u različitim veličinama, sadrži vertikalnu i horizontalnu postavku, od kojih se prva kači na zid, dok se druga postavlja na plafon u klasičnom stilu. Dizajn Janosa Hedera, HALO luster širi živopisne refleksije svetlosti po čitavoj sobi, bilo da je uključen ili jednostavno da svetluca na prirodnoj dnevnoj svjetlosti.

Tags: , , ,

Related posts