All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEPA TROPSKA H&M KOLEKCIJA

loading...

PRELIJEPA TROPSKA H&M KOLEKCIJA – uz dolazak ljeta, sve oživljava i dobija drugu boju, a mi čitav svijet posmatramo u drugom svjetlu

Listovi, grančice, zelenilo i uopšte svi prirodni dezeni su u samom centru pažnje ove godine, što se i nama, moramo priznati jako dopada. Sve više brendova se okreće ka ovim popularnim trendovima, pa je ponuda tropski inspirsanog dekora, namještaja i aksesoara prosto rečeno ogromna.

Jedan od brendova koji se takođe zaputio tom stazom jeste i H&M, koji nam omogućava da ljeto u naš dom stigne na velika vrata. Ukoliko sanjate o tropskim destinacijama, interesantnim lokalitetima, plažama, palmama te kokosovim orasima, nova H&M Home kolekcija će unijeti taj ambijent u vaš enterijer sa nevjerovatnom lahkoćom.

Njihova nova Holiday kolekcija namjenjena je obilježavanju ljeta okarakterisana je tropskim dezenima, printovima lišća i bojama koje su karakteristične za ovo godišnje doba. Naravno, oni su nam ponudili sve ono što nam je potrebno za kreiranje ove atmosfere u našim domovima – od tekstila za kuću, preko posuđa, stilskih dekorativnih figurica i ramova za slika, pa sve do mirišljavih svijeća koje unose ambijent mora.

Tags: , , , ,

Related posts