All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEPA I OGRANIČENA MAJSKA KOLEKCIJA IZ IKEA

loading...

PRELIJEPA I OGRANIČENA MAJSKA KOLEKCIJA IZ IKEA – AVSIKTLIG kolekcija predstavlja suradnju tvrtke IKEA sa brendom 10-gruppen


Ova dva brenda su zajedno stvorila fuziju prošlosti i budućnosti, nečega što je više nova / stara suradnja nego potpuno nova. Tijekom nekoliko prethodnih godina IKEA i 10-gruppen radili su skupa na različitim konstalacijama i raznovrsnim projektima. AVSIKTLIG je posljednje izdanje proizašlo od strane ovog tima i nadamo se prvo od mnogih koja će doći.

Između obrazaca koje možemo vidjeti z zbirci AVSIKTLIG postoje tri klasifikacije koje je stvorio brand 10-gruppen, od kojih su svi podjednako spektakularni danas kao što su bili i prije 45. godina. Međutim, nova kolekcija također dolazi i kao kolaboracija s dizajnerima Inom Vuorivirta, Idom Peterson i Hanom Dalrot, tri mlada stručnjaka iz tvrtke IKEA.

Zajedno s Tomom Hedkvistom, jednim od osnivača tvrtke 10-gruppen, stvorili su vrlo vedru i vibrantnu kolekciju koja predstavlja odraz dizajnerske kolektivnosti tijekom desetljeća suradnje i raznovrsne povijesti, ali i daje suvremenu notu više od svega.

Tags: , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...