All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

Prelijepa dnevna u smeđoj boji

smeđa boja u dnevnom boravku, smeđa boja u domu, dizajn u smeđoj boji
loading...

Prelijepa dnevna u smeđoj boji

Otkrijte različite nijanse smeđe boje i uljepšajte svoj dom toplim zemljanim tonovima. Postoje puno ideja kako ova boja može da dominira kroz vaš dom.
Možete se odlučiti za braon komade namještaja. Ugaona garnitura je centralni dio svakog dnevnog boravka, i ako je ona u toplim nijansama smeđe boje već ste dobrinjeli postajanju ove boje u vaš životni prostor.


Boja zidova isto tako može biti dominantna. Krečenje svih zidova u smeđe djelovat će tamno na čitav prostor, zato je bolje da se odlučite za jednu stranu zida i to za onu koja je većim dijelom dana osunčana. Tako će te imati dovoljno svjetlosti, a prostor neće djelovati tamno.


Tepih u nijansama smeđe boje,ili boje pijeska doprinjet će toplini vašeg doma. Zavisno od boje laminata ili parketa koji imate odlučite se za tepin u svetlijoj ili tamnijoj nijansi od poda.


Ukoliko želite zavjese u nijansama smeđe boje, bolje rješenje da draperi budu u ovoj boji. Zavjese treba da budu prozračne, da bi svjetlost što više ulazila u dnevni boravak. Za one koji žele da samo po nekim detaljom unesu braon boju u svoje okruženje mogu da se odluče za ukrasne jastuke ili prekrivač na kauču.

 

Tags: , ,

Related posts