All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEP TRAVNJAK BEZ PUNO MUKE

loading...

PRELIJEP TRAVNJAK BEZ PUNO MUKE – kako je došlo lijepo vrijeme, naše obaveze vezane za održavanje našeg doma postale su veće i obimnije

Sa lijepim vremenom dolazi čišćenje i raspremanje, organizovanje i preuređenje, ali takođe, dolazi i sređivanje našeg dvorišta ili bašte. Koliko puta ste samo sebi oprostili neugledan travnjak, jer vam je bilo previše toplo da kosite travu?


Ipak, možda se ta situacija jako brzo promjeni, jer nam još jednom tehnologija priskače u pomoć. Robotizovane kosilice trave polahko osvajaju svijet, pa ih na tržištu ima sve više te postaju sve dostupnije.


U pitanju su programirane mašine koje imaju rotirajuća sječiva, kojima možete podesiti visinu, te ih kontrolisati sa daljine (putem telefona ili odvojeno), a imaju i ugrađene senzore koji će ih sprečiti da pređu preko dječije igračke ili aksesoara za dvorište i unište ih.


Na primjer, Miimo model može raditi u rasponu od 30 do 70 minuta prije nego što mu zatreba punjenje. Takođe, ovi sjajni aparati imaju i zaštitu od krađe, odnosno alarm koji se aktivira onda kada ih neko podigne.

Tags: , ,

Related posts