All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEP STAN U PODKROVLJU

loading...

PRELIJEP STAN U PODKROVLJU – stan objedinjen u jednoj prostoriji

STAN U PODKROVLJU

STAN U PODKROVLJU

Ovaj odličan interijer na fotografijama nalazi se u potkrovlju zgrade u stanu koji se prostire na 74 kvadratna metra objedinjena u jednu jedinstvenu prostoriju.

Visoki stropovi na pojedinim dijelovima su nakošeni i razmaknuti velikim zidnim nišama u kojima se nalaze krovni prozori. Bijelih zidova i s parketima od svijetlog drveta te neutralnom paletom boja ovaj stan je pravo oličenje prozračnosti i svježine, unatoč neobičnom tlocrtu.

U ćošku stana uz jedan od prozora smješten je i udoban bračni krevet s malim noćnim ormarićima. U uskom prostoru uz prozor nalazi se simpatičan kutak za čitanje uređen mehkim jastucima, s elegantnom lampom i malom policom za knjige.

Kupaonica je zanimljiva zbog svojih zidnih tapeta s kombinacijom bijelih i ružičastih pruga smještenih na gornjoj polovini zida. Donju polovinu zauzimaju pravokutne bijele pločice. U kupaonici se nalazi i tuš-kabina, a ostatak kupaonske opreme izveden je u bijeloj boji.

Iznad kupaonice visoki strop stana iskorišten je za dodatnu prostoriju u kojoj se nalazi mali ured i do koje se dolazi ljestvama. Stan ima izlaz na uski, ali dugi balkon idealan za uživanje u ljetnim noćima.

Tags: , ,

Related posts