All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PRELIJEP DIZAJN MALE KUHINJE

loading...

PRELIJEP DIZAJN MALE KUHINJE – cvjeće je ukras bašte, djeca su ukras svijeta, a kuhinja predstavlja glavnu arteriju svakog doma


Kuhinja je postala uobičajen prostor u kojem se porodica i prijatelji mogu okupljati i dijeliti svoje impresije uz savršen obrok ili čašu osvježavajućeg pića. Ovaj prostor ne treba samo da učvrsti ostatak životnog prostora, već da, u određenom smislu, povede ostatak prostora doma ka željenoj temi dekora.

Upravo na taj način Mišel Zaks opisuje svoj projekat redizajniranja jedne kuhinje u Bruklinu, koja je kreirana kako ne bi u potpunosti reflektovala izgled ostalog stana. Da bi ostala u temi, Mišel Zaks je ostala u sferi bijelog i svijetlog dekora ostalih prostorija u stanu, dodajući bijele pozadine u dijelovima kuhinje smještenim iza njene sudopere.

Reciklirano drvo nalazi se u centru pažnje, sa prirodnom patinom te tamnim bojama koje su korišćene za police i kreiranje kontrasta svetlom dizajnu ostatka kuhinje, dok predivan drveni pod vezuje zajedno sve komponente ovog prostora.

Tags: , ,

Related posts