All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

POSUĐE I STOLNJACI VRHUNSKIH BRENDOVA

loading...

POSUĐE I STOLNJACI VRHUNSKIH BRENDOVA – novi trendovi koji se danas mogu vidjeti uglavnom predstavljaju savremene reinterpretacije klasičnih motiva, koji ih čine vanvremenskim

Tropski stil u zelenoj boji

Toliko voljeni tropski stil, ponovno je uspostavljen prije nekoliko godina i sada sa oduševljenjem možemo istaknuti kako postaje sve jači i ustaljeniji. Ove sezone se sve svodi na slojevite te bujne nijanse zelene boje, ali i ubacivanje tekstila koji na sebi sadrže obrasce sa tropskim biljakama.

  

Crno – bijelo i svježe

Crna i bijela nijansa čineklasičnu kombinaciju, ali kada su prikazane u zemaljskim obrascima, one dobivaju odličan i osvježavajuć obrt. Tvrtka Zara Home predvodi igru ove sezone kada se radi o ovom stilu, koji se po svemu sudeći idealno slaže sa bilo kojom nijansom koja se može pronaći na zidovima.

  

Hrskavo plave i bijele

Posljednji trend stolnjaka koji nam dolazi iz velike četvorke za ovu sezonu proljeće / ljeto 2017. jeste predivna mješavina plavih kao i bijelih nijansi. Kompanije pakiraju svoje proljetne ponude sa plavim i bijelim kompletima escajga, kako za vanjsku, tako i za unutarašnju upotrebu.

  

Tags: , , ,

Related posts