All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PLETENE LAMPE

loading...

PLETENE LAMPE – dobra svjetiljka ili neobičan luster postali su pokazatelj i nečijeg ukusa i stila, dok je izbor prigodnog osvjetljenja sastavni dio dizajniranja interijera

Za ljubitelje unikatnog rada, firma El Torrent predstavila je liniju lampi Koord. Inspirisana prirodom, linija Koord sastoji se od ručno pravljenih lampi, rađenih od pletenog užeta.

Kolekcija je djelo kreatora Eloy Puga. Dok je posmatrao igru ​​svjetlosti i sjena na pletenoj stolici, Pugu je sinulo bezbroj ideja kako bi se na sličan način mogle napraviti i jedinstvene lampe. Rezultat je Koord obitelj lampi, nastala od raznovrsnih načina na koje se može oblikovati pleteno uže.

Lampe su raznolike, različitih boja i oblika te se mogu prilagoditi svakom prostoru. Kolekcija sadrži kako modele za unutarnju, tako i za vanjsku upotrebu, zatim podne, stolne, zidne, te viseće lampe i plafonjere.

Koord lampe su pravo remek-djelo ručnog rada. Iskusni stručnjaci učestvuju u izradi svakog pojedinačnog modela, sa ciljem da naprave proizvod koji će emitirati toplinu i komfor u svakom ambijentu.

Tags: , ,

Related posts