All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

OVO SU MUST HAVE DEKORATIVNI PREDMETI KOJE MORATE IMATI U KUHINJI!

loading...

OVO SU MUST HAVE DEKORATIVNI PREDMETI KOJE MORATE IMATI U KUHINJI!

BEZ NEKIH PREDMETA VAŠA KUHINJA NEMA SMISLA I NIJE FUNKCIONALNA. OVO DEFINITIVNO MORATE IMATI.

Dobra rasvjeta

Viseće lampe su savršene za osvjetljenje a možete ih postaviti na centralnom mjestu,  iznad radnog prostora. Najvažnije je  da svjetiljke obezbjeđuju dovoljno svjetlosti.
Ako  vam je potrebno dodatno osvjetljenje, na plafon možete staviti reflektore. Za upečatljivu dekoraciju birajte viseće lampe ili lustere atraktivnog dizajna.

Police na pravom mestu

Police i ormarići koji stoje na svom mjestu već imaju funkciju , ali ako postavite još nekoliko polica, to može biti veoma praktično i izgledati atraktivno. Na njih možete složiti stvari koje često koristite, kao npr. omiljene recepte , tako da vam uvijek budu na dohvat ruke, kao  i razne sitne ukrasne predmete.

Zastori na prozorima

Kuhinjski prozori su bitan elemenat, jer daju notu šarma kuhinji i obezbeđuju dovoljnog prirodnog osvjetljenja sprečavajući da prostor izgleda sumorno.Prozor koji je prekriven zavjesom ili zastorom zanimljivog dizajna djelovat će veoma atraktivno i istovremeno dozvoliti da sunčeva svjetlost nesmetano obasjava prostor.

Nekonvencionalne sofisticirane stolice

Stolice u kuhinji treba najprije da budu udobne, ali i atraktivnog dizajna. Pronađite svoju savršenu kombinaciju između ta dva kroterija prilikom izbora odgovarajućih stolica, koje će vam unijeti dozu elegancije u prostor, istovremeno čine atmosferu opuštenom.

Tags: ,

Related posts