All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

OVI CVIJETNI MOTIVI SU SVE VIŠE ZASTUPLJENI KOD DEKORACIJE PROSTORA !

loading...

OVI CVIJETNI MOTIVI SU SVE VIŠE ZASTUPLJENI KOD DEKORACIJE PROSTORA !

Ako je promjena enterijera jedna od vaših velikih odluka, a ljubitelji ste cvijeća i prirode, onda će vas bradovati vijest da su dizajneri za 2017. najavili povratak cvjetnih motiva.Ono je svuda, kako na fotografijama, slikama, tako i na tepihu i drugom  namještaju, jastucima,a  na vama je da odaberete šta želite i uklopite ga u dizajn. Vodite, ipak, računa da ne pretjerate, jer vaš dom nije bašta.

Spavaću sobu ćete najbolje osvježiti sa jastučićima ili prekrivačima sa floralnim motivima. Ne izbjegavajte zelene zidove jer oni daju prijatan izgled prostoriji, posebno ako zalijepite stikere sa cvijećem ili grančicama drveća.

U trpezariji će se lijepo uklapiti  cvjetna tapeta, posebno ona zagasite nijanse. U hodniku slobodno pustite mašti na volju, neka goste dočeka cvijeće u jarkoj crvenoj,  žutoj ili ljubičastoj boji.

Za dnevnu sobu se dolučite za fotelje ili dvosjed retro izgleda, uz koji odlično ide bež tepih i starinsko ogledalo. Moderan efekat dobit ćete kombinacijom tepiha sa cvjetićima uz snježno bijele zidove i savremeni namještaj.

Ukoliko imate kamin, njegovu površinu iznad ukrasite dekorativnim muralom, a ostatak zida neka ima neutralne boje. Bezizražajnu dnevnu sobu takođe mogu osvježiti cvjetne zavjese, a uz minimalistički dizajn se slažu i  velike fotografije cvjetova.

Tags: , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...