All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ODLIČNO SREĐENA GARSONJERA MODNE BLOGERICE

loading...

ODLIČNO SREĐENA GARSONJERA MODNE BLOGERICE – Kat Tanita, blogerica koji stoji iza velikog portala With Love from Kat, ima fantastičan osjećaj za modu te jako voli savršene plakare


Međutim, ako želite saznati da li ona posjeduje stan koji se uklapa sa svim njezinim osobinama i kvalitetama koje vrednuje, na pravom ste mjestu. Njezin mali stan je pravo oličenje šika te posjeduje stil koji se uklapa u različite teme. Garsonijera je smještena u West Villageu a predstavlja pravi primjer pravilne prostorne iskorištenosti.

Kat je pronašla ovaj mali stan koji joj se uprkos prvobitnom nezadovoljavajućem stanju najviše dopao uvidjevši sav potencijal koji on posjeduje, pa je odlučila  upustiti se u avanturu uloživši mnogo truda i vremena u njegovo planiranje i renoviranje kako bi ga pretvorila u pravo umjetničko djelo , kako to izgleda danas.

Cjelokupan interijer ove garsonijere finiširan je u bijeloj boji, a Kat je odpočela sa velikom komadima poput sofa i krevet, dodajući ostatak namještaja kasnije tokom vremena. Kako ona tvrdi, posjedovanje stana u kojem je većina stvari bijela, uključuje i puno više truda oko čišćenja nego obično.

Tags: , , , , ,

Related posts