All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ODLIČNI PRIMJERCI STOLOVA ZA KAFU

loading...

ODLIČNI PRIMJERCI STOLOVA ZA KAFU – jedna od glavnih karakteristika svake dnevne sobe jeste i sto za kafu

Sto u dnevnoj sobi može biti komad koji se dobro uklapa sa ostatkom enterijera ili jedinstven dio namještaja koji se ističe. Stakleni stolčić za kafu je neverovatno fleksibilan te posjeduje mogućnosti da se pretvori u centralnu tačku u vašem prostoru. On unosi eleganciju i transparentnost u sobu, šaljući poruku čistoće kao i jednostavnosti.

Stakleni i dopadljivi dizajn

Pošto je staklo providno ono daje nevjerovatne efekte tokom dana. Sunčee zrake prolaze direktno kroz staklene stolove, što rezultira dobro osvjetljenom sobom koja nije ugušena namještajem već je svijetla i prostrana. Ako volite da vaš prostor bude dobro osvetljen, gotovo pružajući utisak spoljnog okruženja, stakleni sto bi svakako trebalo da bude na vašoj listi prioriteta.

Izuzetni providni stolovi za kafu

Ne postoji ništa gore od zatrpane dnevne sobe. Svi mi želimo da naš enterijer djeluje otvoreno te prostrano, što ne mora da znači i gubitak elegancije te komfora. Ono što ponekada djeluje kao nemoguća misija, može postati moguće dodavanjem transparentnog stola koji ne predstavlja nikakav teret sobi a otvara njen ambijent učinivši ga većim.

Uklapanje sa dnevnim boravkom

Ponekada stočić za kafu zaista izdvaja svoj dizajn od cjelokupne prostorije i postaje najmarkantniji dio njenog prostora. Drugim putem, stočić za kafu se odlično uklapa u ostatak enterijera, dajući tako uredan i konstantan dom. Zbog svoje jednostavnosti i providnosti, stakleni sto za kafu može biti jako lako uklopljen sa ostatkom enterijera i učiniti ga najboljim od ostatka namještaja koji ga okružuje.

Tags: , , ,

Related posts