All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ODLIČNI DEKORATIVNI STOLOVI ZA VAŠU TRPEZARIJU

loading...

ODLIČNI DEKORATIVNI STOLOVI ZA VAŠU TRPEZARIJU – drvo kao veoma popularan trend kada se radi o kućnom dizajnu i dekoraciji


Drveni trpezarijski stolovi su u jednom momentu viđeni kao dio prošlosti. Oni su posebno bili na margini devedesetih godina, u kojima se svijet namještaja okrenu ka poliranim i manje prirodnim materijalima namjenivši ih kućnim uslovima. Ali posljednjih nekoliko godina ekološki svjesni kupci ponovo pridaju veliku pažnju klasičnim i elegantnim drvenim trpezarijskim stolovima. Venvremenski u dugoročnom smislu i od ključnog značaja u modernim trendovima, predstavljamo vam predivne trpezarijske stolove koji vam mogu pružiti inspiraciju za vaš lični prostor.

Davno su prošli dani kada su se drveni stolovi oslanjali samo na onaj klasičan, rustičan ili retro stil trpezarija. Danas vam kreativnost brojnih modernih dizajnera pruža mogućnost da bez ikakve muke dodate drvene trpezarijske stolove čak i najsavremenijim prostorijama za ručanje. Isprobajte uparivanje predivnih drvenih stolova sa trpezarijama tropskog stila da biste im pružili organske detalje ili da ih uklopite sa industrijskim dizajnom trpezarije kako bi odlično izbalansirali postojeće i teške uticaje metala.

Naročito uglađeni, stilski trpezarijski sto, sa čistim modenim dizajnom izgleda prelijepo u gotovo svakoj savremenoj trpezariji i njegovo prisustvo sigurno dodaje kontrast svakom sofisticiranom otvorenom planu prostora.

Tags: , ,

Related posts