All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ODLIČAN ELEMENAT ZA VAŠE DVORIŠTE

loading...

ODLIČAN ELEMENAT ZA VAŠE DVORIŠTE – jeste li i vi, počeli da maštate o proljeću sa prvim toplijim sunčanim danima


Blaze Tower, kojeg vam predstavljamo, puno je više od običnog ukrasa za vaše dvorište, ali i mnogo više od običnog kamina. To je nešto u čemu možete naložiti logorsku vatru, pripremati roštilj te dimiti meso. Sa svojom predivnom piramidalnom strukturom, ovaj kamin se može uklopiti i u bilo koje okruženje te trajati dugi niz godina.

Dizajn ovog kamina je unikatan i sirov, a to je postignuto uz posebne tehnike konstruiranja, upotrebom jakog američkog čelika. Ovaj materijal je čak 3 puta deblji i jači od svojih alternativa, pa je samim tim otporan na vremenske uvjete te uslijed vremena postaje samo još ljepši. Njegov pametni dizajn je kreiran tako da dim istjeruje na gore, kako ne bi ometao uživanje ljudima koji sjede oko njega.

Kao što smo već kazali, ovaj dizajn nije samo dekorativni predmet koji vas grije za vrijeme hladnih dana, već se može koristiti i za pripremu jela. Ako kupite Accessory Cooking Kit koji ide uz njega, dobit ćete i čeličnu rešetku za roštilj, vrata te košaricu za ugljen, kao i dodatne ventile koji kontroliraju protok zraka pomicanjem gore dolje.

Tags: , , , ,

Related posts