All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ODLIČAN DIZAJN ZA DEKORACIJU MALOG STANA

loading...

ODLIČAN DIZAJN ZA DEKORACIJU MALOG STANA – svi loni koji imaju male stanove znaju kako je teško dizajnirati ih na pravi način


Najteže od svega je postizanje pravilnog balansa i odstranjivanje svega što je višak, kako bi mali prostor sa kojim radite ili živite, davao prostraniji i komforan osjećaj.

Smješten u Bukureštu, ovaj kompaktan jednosobni stan koristi maksimum od svojih 55 m2 plana prostora a to čini pametnom organizacijom i unikatnim izborima rasporeda, a pritom nije žrtvovan moderan dizajn prepun boje i zabave.

Ovaj inspirativni prostor je djelo kreativnih ljudi iz CRAFTR AAIM studija, kancelarije koja se bavi dizajnom a smještena je u Bukureštu. Njihova se filozofija zasniva isključivo na efikasnom te vanvremenskom izgledu.

Ova dva cilja ujedno igraju i veoma bitnu ulogu u svemu što ovaj stan čini vrijednim pažnje. Od kuhinjskih elemenata pa do kombinacije kancelarije i dnevne sobe, u ovom skromnom, a pri tom raskošno dizajniranom stanu, postoji mnogo interesantnih karakteristika kojima se možemo diviti.

 

Tags: , , ,

Related posts