All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

OBNOVA STANA IZ DAVNIH TRIDESETIH GODINA

loading...

OBNOVA STANA IZ DAVNIH TRIDESETIH GODINA – smješten na vrhu jedne stare zgrade u Lisabonu, ovaj stan nudi prelijep pogled na grad

Ovaj vedri stan je nekada bio mračan i zastarjeli prostor. Transformacija koja je nastala zaista je izuzetna, dok je remodelirani enterijer dobio bijele površine i opremljen je podnim svjetlom koje kreira veliku razliku u ukupnom ambijentu.

Rasprostranjen na poslednja dva sprata zgrade, stan se oslanja na prirodnu ventilaciju i očigledno djeluje kao dio renoviranja koje je ciljalo ka tome da unese moderan izgled u njegov prostor koji je izgrađen tridesetih godina prošlog vijeka.

Uklanjanjem pregradnih zidova i kreiranjem otvorenog plana prostora sa velikim balkonom sa jedne strane, kuhinjom i trpezarijom smještenom sa druge, što je bilo sasvim dovoljno za stvaranje veoma prijatne i prostrane zajedničeke površine.

Uprkos tome što je obilježen bijelom bojom, drveni podovi stana i njegova obimna kolekcija umetničkih djela dodaju karakter i kontrast minimalističkom enterijeru. Veliki prozori i smislena konekcija sa terasom, stvaraju veoma harmoničnu dinamiku koja šarmira.

Tags: , , , , , ,

Related posts