All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NEOBIČNO LIJEP STALAK ZA CVIJEĆE

loading...

NEOBIČNO LIJEP STALAK ZA CVIJEĆE – ima za cilj da vas podsjeti na džunglu

Stalak za biljke koji je dio ove kolekcije za cilj ima da vas podsjeti na džunglu. Njegove reflektivne površine daju udvostručene vizije biljaka, kreirajući tako oblik koji ima mnogo lica. Baza ovog stalka rađena je od obrađenih blokova vuklanskog kamena, a u nju su stavljene metalne kocke tretirane puderom, u kojima se nalaze biljke.

Ovaj stalak je odličnadekoracija za stanove koji se nalaze u urbanim dijelovima grada, kojima jednostavno fali zelenila i prirode.

Takođe dio ove kolekcije je i stočić za kafu, koji ima elegantni i uglađeni gornji dio sa planinskim lancem ispod. Ogledalo se nalazi ispod toga, reflektujući tako slike planinskog lanca, koje će svakome ko ugleda ovo djelo biti prijatno iznenađenje. Stočić za kafu napravljen je od metalnih šipki sa mermernom površinom te bronzanim središnjim dijelom.

Zadnji dio ove kolekcije je lampa koja ima unikatan oblik, sličan pomračenju mjeseca. Možete pomjerati prednji dio, odnosno lice lampe, prema neonskom prstenu u oba pravca, praveći tako različite faze mjeseca. Ova lampa simulira i boje sumraka, kreirajući mirni i prijatni ambijent.

Tags: , , ,

Related posts