All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NEOBIČNE STOLICE KOJE ĆETE BRZO ZAVOLJETI

loading...

NEOBIČNE STOLICE KOJE ĆETE BRZO ZAVOLJETI – nama jednostavno dizajniranje stolica nikada nije dovoljno kvalitetno

Predstavljamo vam neke od najbolje dizajniranih i prestižnih stolica koje danas možemo vidjeti na tržištu.

Afteroom Chair Plus kompanije Afteroom za Menu

Danski brend Menu predstavio je svoju minimalističku Afteroom Chair, stolicu dizajniranu od strane stokholmskog studija Afteroom i lansiranu 2012. godine, kao prvu ikada, koja je zatim ubrzo postala pravi bestseler.

Afteroom Plus Chair u različitim nijansama

Afteroom studio je nedavno redizajnirao i izgled Afteroom Chair liniju, razvijenu posebno za kompaniju Menu. Sačuvavši originalni minimalistički dizajn bazne stolice, Afteroom Chair Plus komad ima širi naslon za leđa te raskošan izbor tapaciranih elemenata.

Narin stolica na sklapanje kompanije David Irwin za Case Furniture

Irac Dejvid Irvin kreirao je u svom studiju Narin Folding Chair, jednostavan komad na sklapanje, dizajniran u inovatnivnom maniru koji može biti pozicioniran u nekoliko visina. Stolica proizvedena od strane britanskog brenda Case, Narin Folding Chair kreirana je od solidnog drvenog rama, sa minimalističkim dizajnom, estetikom kao i raznovrsnošću.

Narin dostupna u različitim dezenima

Kreirana kako bi se uklopila u sve potrebe modernog načina života, dizajner Narin Folding Chair stolica prepoznao je činjenicu da je ustvari, za većinu ludi, dostupan prostor prava premija. Sklopive, elegantne i kreirane da traju, Narin Folding Chair linija Dejvida Irvina predstavlja idealno mjesto za sjedenje, dobro dizajniranih, malih stambenih jedinica.

Tube stolica Eugeni Quitllet studija za Mobles 114

Stolica Tube, predstavlja moderan aluminijumski komad namještaja sa skuptularnim izgledom, dostupan u nekoliko visina te različitih boja. Dizajnirana od strane kompanije Eugeni Quitllet za prodavca Mobles 114, ova predivna stolica posjeduje gotovo bestežinsku pojavu.

Tags: , , ,

Related posts