All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NEOBIČNE KOMODE KOJE PRIVLAČE PAŽNJU

loading...

NEOBIČNE KOMODE KOJE PRIVLAČE PAŽNJU – kredenci su vrste komoda koje se veoma često koriste u trpezarijama, kuhinjama i dnevnim sobama za odlaganje različitih stvari


Svježeg i inovativnog izgleda, ovi kredenci pokazuju kako drevni i gotovo zaboravljeni elementi domaćinstva mogu dobiti jako moderne i savremene reinterpretacije.

Explosion je rađen od javorovog drveta, stakla i nehrđajućeg čelika. Kao zatvorena jedinica, ovaj komad namještaja ističe se funkcionalno kao jako lijep drveni kredenac sa transparentnim stranicama, koje pružaju uvid u unutrašnjost intrigantnog volumena. Nježnim pritiskom, unutrašnje šine klize sve dalje od jedinice tako da se čini kao da ovaj element eruptira iz svoje originalne forme.

Ako vam je potreban veoma lijep minimalistički komad, uz to zabavan i raznobojan, sa blagim akcentima sredine prošlog vijeka, onda će vam se dopasti kredenac kreiran od strane Chuck Routhier studija. On je jednostavnog, minimalističkog i pogodnog dizajna, ali ipak uspjeva da istakne svoju ličnost, ostane veselog izgleda te da bude veoma izdržljiv.

Tags: , , ,

Related posts