All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NEOBIČAN ENTERIJER ZA JEDNU KUĆU

loading...

NEOBIČAN ENTERIJER ZA JEDNU KUĆU – da li biste  ikada pogodili da ova kuća  unutar sebe krije neobični i šareni interijer?


Sa svojih 500 m2 prostora, 6 spavaćih soba te isto toliko kupaonica, ova kuća u sebi krije pravo iznenađenje, koje trebate vidjeti svojim očima da biste  povjerovali. Njezin eksterijer je odraz tudorskog stila sa ciglenom fasadom kao i tradicionalnim elementima.

Ali, njezin dnevni boravak ima krem ​​zidove i fantastične grafički izrađene crno bijele stropove, dok je pod rađen od prilično tamnog drveta. Cijela ova prostorija dotjerana je crvenim, narandžastim, žutim, zelenim i plavim akcentima – tu je i šareni namještaj, tekstili i asesoari koji će vam na prvi pogled djelovati skroz neskladno.

Trpezarija je okarakterizirana tonovima bež i zlatne boje, koje su poprilično mirne kada se lijepo iskombinuju, ali je njen dekor jednostavno zapanjujuć i uzbudljiv. Umjetnička djela i prelijepi stakleni stol sa velikim zaboljenim rogovima koji su tu umjesto uobičajenih nogara su poprilično neobičan dodatak.

Tags: , , ,

Related posts