All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NARANDŽASTO KUPATILO

loading...

NARANDŽASTO KUPATILO – Jedna od boja u koje se svijet ponovo zaljubio

NARANDŽASTO KUPATILO
Mi volimo svoja kupatila, jer nam ona pružaju odlično mjesto za eksperimentisanje sa novim trendovima i svijetlim bojama, koje nikada ne biste imali hrabrosti da upotrebite u nekoj drugoj prostoriji svog doma. Tako da ne postoji razlog zašto svoje kupatilo ne biste pretvorili u neku laboratoriju u kojoj možete da eksperimentišete sa svojom omiljenom bojom narandžaste, koja može podsjećati na najdivnije boje jeseni ili ljeta.

 

Ne mislimo baš da izbor boje mora da diktira cjelokupan stil kupatila, ali postoje određene sumnje prilikom iznošenja tvrdnji da narandžasta boja najbolje funkcioniše u kupatilima mediteranskog stila. Toplina, teksturalna ljepota te boja su sastavni dijelovi svakog stila, a naradžasta se čini perfektnim primjerom ovih elemenata.

Dok različiti tonovi žute boje mogu isto tako postići sve ovo, narandžasta odvodi ideju mediteranski inspirisanog prostora na jedan potpuno novi nivo. U slučaju da tražite način pomoću kojeg možete postići ovaj efekat, narandžasta je prava boja za vas.

Tags: , ,

Related posts