All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NAMJEŠTAJ I RASVJETA PRAVLJENI OD PLASTIKE

loading...

NAMJEŠTAJ I RASVJETA PRAVLJENI OD PLASTIKE – savremene inovacije su obezbijedile da ovaj brend bude vodeći

Kartell, koji je poznati italijanski proizvođač namještaja i rasvjete, nikada se nije plašio inovacija te primjene novih tehnologija. Kartell je danas jedna od vodećih firmi u oblasti industrijskog dizajna kao i primjene plastičnih materijala u proizvodnji namještaja i rasvjete.

Dok je većina italijanskih brendova odpočela u malim majstorskim radionicama, Kartell je odmah krenuo sa industrijskom proizvodnjom, postavivši sebi 2 cilja: uvođenje plastike u masovnu proizvodnju namještaja i razvijanje novih tehnologija u proizvodnji.

Kartell uvijek posredstvom svog razvojnog dijela, bio je pionir u proizvodnji te primjeni novih materijala. Kartell već za 59 godina svoje istorije predstavio kroz sopstvene proizvode, a gledajući njihove modele, vidimo i brend koji se nikada nije plašio inovacija i koji je i danas vodeći u primjeni novih tehnologija.

Proizvodi od plastike mogu biti istovremeno fleksibilni ali i čvrsti, neprozirni, providni ili sjajni, a u svakom slučaju dobro izdizajnirani i dugotrajni. Kartell je dokazao da plastika može da bude lijepa i zato se obraća klijentima koji su u potrazi za originalnim, različitim i jedinstvenim proizvodima.

Tags: , ,

Related posts