All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NAJBOLJI PRATITELJ VAŠE BEBE: BABY MONITOR

loading...

NAJBOLJI PRATITELJ VAŠE BEBE: BABY MONITOR – mali čuvar širokog raspona mogućnosti sa nekontaktnim i respiratornim praćenjem koje osigurava da beba spava u dobrim uvjetima


Raybaby je razvijen od strane firme Ray IóT Solutions, koja je projekt kompletirala u partnerstu s Johnson & Johnson i HAX hardware ubrzanim programom, dok je za dizajn bila zadužena firma iz Hong Konga Office for Product Design, udruženi zajedno sa namjerom da predstave toplu, prijateljsku figuru tradicionalnih drvenih igračaka.

Raybaby je dizajniran tako da bi operirao sa ravne površine ili bude montiran na zid radi puno direktnijeg kuta, upotrebljavajući pritom svoj ugrađen mikrovalni senzor radara ultra širokog raspona, kako bi što preciznije mjerio pokrete bebe te njezin respiratorni rejting iz daljine. Ovaj senzor isto tako može uočiti i neregularnosti kao što su povišena temperatura, astma ili bronhitis, kao i akutne situacije koje bi mogle dovesti do slučajnih gušenja.

Raybaby je trenutno dostupan online a cijena ovog baby monitora iznosi 129 $, dok se isporuke  očekuju ​​krajem jeseni 2017. godine.

Tags: , , ,

Related posts