All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

NAJBOLJA POSTELJINA ZA DOBAR SAN

loading...

NAJBOLJA POSTELJINA ZA DOBAR SAN – od svog osnivanja sajt TheInvisibleCollection.com napravio je pravi bum u svijetu luksuznog namještaja

Ekskluzivni komadi, nekada rezervisani samo za uzak elitni krug, postali su po prvi put dostupni i za kupovinu na jednoj onlajn platformi. Osnivači sajta Ana Zui i Isabel Dubern okupile su na jednom mjestu najbolje svjetske dizajnere enterijera koji redovno eksluzivno izbacuju svoje nove kolekcije upravo na TheInvisibleCollection.com.

Za najnoviji projekat “Spavaća soba dizajnera enterijera”, The Invisible Collection grupa udružila se sa kompanijom VIS-À-VIS – snabdjevačem ultra luksuzne, ručno vezene posteljine, sa sjedištem u Londonu. Za ovu priliku, čelnici The Invisible Collection-a zamolili su svoje dizajnere da puste mašti na volju te kreiraju sobu po vlastitomukusu.

Tu čast da prvi prezentuje svoju ideju dobio je dizajner enterijera i umjetnički direktor L.O.V.E-a Džerom Falan Duma. Njegova kolekcija, originalno nazvana ‘Regards’ sastoji se od ručno vezenog seta posteljina za krevet inspirisanog sa surealizmom. Dominantno bijela boja posteljine u snažnom je kontrastu sa pozadinom ponoćno plave, smaragdno zelene i paun plave boje, dok čitav enterijer vodi zainteresiranog posmatrača stazom između jave i sna.

posteljina za dobar san

Tags: , , , ,

Related posts