All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

MRAMOR I DRVO: TRAJNO DOBAR IZBOR

loading...

MRAMOR I DRVO: TRAJNO DOBAR IZBOR – davno su prohujali dani kada su kuhinje bile ispunjene isključivo poliranim plastičnim površinama


Moderne kuhinje sada ponovno odlaze klasičnom rutom i teksturnim kontrastima koji su se vratili na scenu sa stilom. S time na umu, dizajneri se sve više okreću prema drvenim elementima i prirodnom kamenu kako bi omogućili prijeko potreban kontrast dok istovremeno održavaju ergonomsko te profinjeni izgled.

Osim topline drveta, izuzetna elegancija mramora predstavlja nešto što se nameće kao profinjen izbor u kuhinjama vrhunskog izgleda i kompozicijama koje su obogaćene sa ovim prirodnim kamenom.

Dodavanje mramora i drveta u kuhinju nije baš toliko lako kako i zvuči. Iako ovakva kombinacija u kuhinji zahtijeva mnogo više održavanja i pažnje, njen estetski šarm i jedinstvenost zaista se vrijedni dodatnog truda i vremena.

Pametne, funkcionalne te istovremeno jednostavno senzacionalne, kuhinje koje posjeduju mješavinu mramora i drveta spremaju se da još jednom promjeniti izgled naših domova.

Tags: , , ,

Related posts

Leave a Comment

Top