All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

MODERNE I ELEGANTNE KUHINJE

loading...

MODERNE I ELEGANTNE KUHINJE – samo zato što je kuhinja prije svega funkcionalna prostorija, ne znači da nije dozvoljeno eksperimentisati pri njenom dekorisanju


U poslednje vrijeme, paleta idejnih rješenja za kuhinju postaje sve raznovrsnija. Moderni kuhinjski dizajn ima samo jedino pravilo – budite dovoljno hrabri da rizikujete.


Ako ipak volite da svaka prostorija ima svoju namjenu, svoju kuhinju možete istaći sa neobičnim detaljima. Ideja je bezbroj – od kuhinjskih kabineta jarkih boja, do neobičnih dekorativnih elemenata, pa čak i miješanja materijala – staklo, čelik, drvo, beton, mermer – u savremenoj kuhinji sve je dozvoljeno.


Postoje i rješenja između inovativnog te klasičnog izgleda, te tako svoju kuhinju možete da “maskirate” i vizuelno ograničite od ostatka prostorije policom za knjige ili pokretnim panelima od stakla, lahkog drveta ili plastike.


U našoj galeriji možete pogledati kako izgleda taj spoj kreativnog i modernog, elegantnog i funkcionalnog kuhinjskog dekora. Možda vam se baš neka od ovih ideja svidi kao inspiracija pri uređivanju vaše sopstvene savremene kuhinjske oaze.

Tags: , , , ,

Related posts

UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA

loading... UNUTRAŠNJA VRATA OD DRVETA – novi dekori unutrašnjih vrata proširuju mogućnosti za opremanje...

Leave a Comment

Top